Kontakt

Hvis det er noe du lurer på i det hele tatt, så er det bare å ta kontakt med oss. Det kan du gjøre på mail eller telefon. Hvis du vil sende oss en e-post, så kan du gjøre det til post@egenhistorie.no.

Der vil du få svar på din henvendelse så fort vi kan. Hvis du vil sende inn en egen film, så gjør du det til samme adresse. Vi vil bekrefte at vi har mottatt din mail, og hvis du har sendt inn interessant materiell vil vi ta opp kontakten med deg for å få produsert det ferdig.

Ringe oss i vår kontorstid

Du kan også ringe oss i vår kontortid fra kl. 10-16.00 på hverdager, og da ringer du 77598787.

Vi setter som sagt pris på alle bidrag til Norges Egen Historie, og vi hadde ikke klart å gjøre alt dette selv. Derfor er det mange gode bidragsytere der ute som skal ha en stor del av æren for at vi har fått produsert så mange filmer som vi har gjort og dekt forskjellige temaer underveis.

På siden vår er det også et kontaktskjema du kan bruke for å komme i kontakt med oss. Da leverer du bare mail, telefonnummer og så kan du skrive i boksen hva du vil spørre om eller noe du vil bidra med. Takk for oppmerksomheten, og følger du med i tiden framover vil du kunne se hva vi jobber med og du vil også se når neste publisering av film vil finne sted.