Filminnsamling

Har du film eller video med historisk innhold liggende i skuffen eller på loftet? Har du en film som fortjener å bli sett av andre og som kan være med å fortelle nordmennenes felles historie? Det er mange skjulte skatter der ute som vi fortsatt ikke har sett, og hvis du tror du sitter på en film eller andre opptak, så vil vi gjerne se det.

Du har selv muligheten til å bidra til Nordmennenes Egen Historie ved å laste opp din egen film, og det koster deg ingenting. Vi setter bare pris på ditt bidrag. Du kan også sende inn så mye du vil. Det er også tider hvor vi er ute etter spesielle ting, og da kan du følge med på siden vår for å ha oversikten.

Fyll ut skjemaet med opplysninger

Fyll ut skjemaet med opplysninger om deg selv og ditt materiale, og vi vil snart ta kontakt med deg.
Alle filmklipp vil bli overspilt og originalene returnert. En kopi vil bli overgitt til Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana.

Har du ikke dine minner på film, men istedet en god historie på hjertet og en god penn, kan din historie om det norske hverdagslivet bevares for fremtiden i Norsk Etnologisk Gransking ved Norsk Folkemuseum.

Som nevnt over, så tar vi ikke bare I mot filmer, men også gode historier om hverdagslivet til nordmenn på 1900-tallet. Det er bare å føre gode og gamle historier I pennen, så vil det bli lagret hos oss, og kanskje det får en plass på Folkemuseet.