Bakgrunn

Vi har laget denne siden for at det skal være mulig for folk å få tak i filmer som dreier seg om nordmenns egen historie fra 1900-tallet. Det er mye som har skjedd gjennom årene, og det er mange som har en interesse for historien. Derfor er det mange som gjerne vil ha tak i våre filmer. Nå nylig har vi laget seks serier som dreier seg om historien i dette tidsrommet, og da er det et ganske bredt område som dekkes. Det er alt fra økonomisk utvikling, krig, fred, menn og damer i Norge og mye annet. Det er ikke vanskelig å finne noe som er interessant å se her på siden.

Det er mange filmer som ble skapt, men som aldri så dagens lys, men de filmene som vi har viser hverdagsglimt fra en tid vi aldri får tilbake. Det er fascinerende å se hvordan folk i Norge hadde det før, og det er denne interessen som driver oss til å finne flere filmer å vise dere.

Flere som jobber med denne siden

Vi er flere som jobber med denne siden, og vi har ofte kontakt med folk som vil dele sine filmklipp med oss. Vi vil gjerne ha inn så mange bidrag som mulig, slik at vi kan sette sammen våre serier og filmer. Det er ikke alltid lett å finne filmer som stammer fra starten av 1900-tallet, men vi gjør så godt vi kan. I gjennom de siste årene har vi satt sammen 6 regionale filmer, og da er det litt mer lokalt for de kundene som bor i disse områdene. Litt lokalhistorie er aldri dumt, og det er veldig populært. Det er mange som vil se hvordan deres slekt eller familie hadde det, og det er det vi jobber for å få fram. Nordmenn generelt er opptatt av historie, og vi har gått inn for å fortelle med av den lokale historien til de som vil høre om den.

Vi har holdt på siden 1994 med å samle sammen materiell til våre filmer, og det har vært en spennende reise for oss, og vi håper de filmene vi har kommet med har hatt en god verdi for våre kunder. Det er mange filmer som har kommet fra oss, og det er mange forskjellige temaer som har blitt tatt opp gjennom tiden. Vi har ingen planer om å gi oss ennå, og vi setter alltid pris på de bidragene vi kan få fra deg der ute.

Noen gamle filmer

Sitter du med noen gamle filmer eller noen gamle snutter som du tror vi kan finne interessant, så må du ikke nøle med å kontakte oss. Er det noen temaer du gjerne vil ha på film, eller noe du vil at vi skal produsere, så kan du også ta kontakt med oss. Vi er meget villige til å se på ulike temaer som har preget norsk historie, og det er 1900-tallet vi forholder oss til. Det kan hende det er noen skjulte skatter der ute som vi fortsatt ikke har fått med oss, og vi mottar med glede tips til ting vi kan se.